2019

Kerst met de buurt

In onze buurt hebben we een actieve buurtcommissie. Dat is heel fijn, maar vooral gezellig, Dit jaar gingen ze een heuse Kerstmiddag organiseren met bingo.

Lees meer »

Curling

Dit jaar gingen we voor het derde jaar naar de curling wedstrijd in Valkenswaard. Ons team bestond deze keer uit: Ron, Roland, Evi en Mike. Een klein maar sterk team.

Lees meer »

Etentje in 't Brouwershuis, Leende

Elke maand gaan een aantal bewoners eten bij  't Brouwershuis in Leende. Iedere keer is er een ander thema en in december was dit: "Winterwonderland". Een echt winters thema en we waren dan ook benieuwd wat het inhield. En vooral wat we gingen eten, spannend.

Lees meer »

De barbecue inwijden

Zoals in veel gezinnen hebben ze ook bij WISH een barbecue. Deze stond al een tijdje nieuw in de doos in de schuur. Dat kan toch niet. Dus met z'n allen de agenda's gepakt en een datum voor de inwijding van de barbecue  geprikt.

Lees meer »

Severinus 60 jaar

De Severinus bestaat 60 jaar en alle bewoners, personeel en vrijwilligers mogen naar de Beekse Bergen. Er waren heel veel bussen. Alle mensen pasten erin. Dat begon al goed.

Lees meer »

Verjaardag Evi

Jarig zijn is altijd weer spannend. En nu helemaal. Voor de eerste keer niet bij mijn ouders thuis, maar in Oerle, mijn nieuwe huis.

Lees meer »

Opening Brandrood

Twee maanden na het officiële begin van ons wonen op Brandrood 37, hadden we een feestje om de opening van ons huis  goed te vieren. Ieder van ons had tien mensen uitgenodigd. Omdat dat een beetje veel was om tegelijk in het huis te zijn, was de samenkomst bij Brasserie De Kers. De gasten werden ontvangen door onze enige echte Toos, met een hartelijk ontvangst. De koffie, thee en gebak stonden al klaar.

Lees meer »