Verjaardag Evi

Gepubliceerd op 14 juli 2019 om 21:07

Jarig zijn is altijd weer spannend. En nu helemaal. Voor de eerste keer niet bij mijn ouders thuis, maar in Oerle, mijn nieuwe huis.

’s Morgens kreeg ik een heerlijk ontbijtje op bed. Iedereen zingen natuurlijk. Tijdens het eten al de verjaardagskaarten bekeken en gelezen. Zó lief.

In de middag kwamen mijn ouders, mijn broer Michiel en oma. Op mijn eigen kamer een klein feestje gevierd en heel veel cadeautjes uitgepakt. Ik kreeg twee dvd’s van K3. Die wilde ik heel graag hebben. Ook kreeg ik een tijdschrift van K3, een stripboek, en nog veel meer. Ik ben blij met al mijn cadeaus.

Hierna gingen we koken. Het was voor de andere bewoners nog een verrassing wat we gingen eten. Mijn broer ging het klaarmaken en ik heb alles op tafel gezet. We aten broodje hamburger met groentefrietjes. Op tafel stonden bakjes met tomaat, komkommer, uien, avocado en nog wat andere dingen. Kon je zelf kiezen wat je op je hamburger wilde doen.

Als toetje hadden we ijs. Het was gezellig en héél lekker.

 

 

 

’s Avonds kwamen mijn vier buurvrouwen op bezoek, met cadeautjes. Met z’n allen taart gegeten, appeltaart met slagroom. Mmm. Ook werd er voor me gezongen en kreeg ik een mooi cadeau van WISH, twee plantenhangers van touw met nepplanten erin. Deze kunnen voor mijn ramen hangen. Er zat ook een mooie kaart bij waar iedereen zijn naam op had gezet.

 

Ik vond het een hele leuke dag en was ik blij. Mijn eerste verjaardag in Oerle.

Helemaal top!

Groetjes van Evi

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.