Nieuws

Feestelijke start van de bouw

Op donderdag 6 juli hadden we ons eerste officiële moment, de “eerste steen”werd gelegd. Alleen was er bij ons geen eerste steen ,maar een mooi houten kistje met daarin van iedereen een gelukswens. Dit kistje werd begraven in de grond van ons bouwkavel.

Lees meer »

Start van de bouw

Bouwbedrijf van Santvoort is gestart met de bouw van het zorgcentrum Oerle waarin ook ons wooninitiatief wordt gerealiseerd.

Lees meer »

Braderie in Oerle

Dan heeft U vast onze mooie kraam zien staan, waar wij ons voorstelden als toekomstige bewoners van Oerle. Echt allemaal hebben we meegeholpen, de een deelde heerlijke zelfgemaakte appelcake uit, de ander zorgde dat alle mensen een mooie flyer kregen.

Lees meer »

Start met de sloop

De toekomstige bewoners hebben er naar uitgekeken maar ze zijn gestart met de sloop van het authentieke pand van het KI centrum.

Lees meer »

Eerste kennismaking

5 maart 2017: De toekomstige bewoners hebben een kennismakingsmiddag gehad bij SchippersStop te Veldhoven. Ze hebben samen met de broers en zussen cakejes versierd.

Lees meer »

Oprichting vereniging WISH Oerle

29 december 2016: Oprichting van vereniging WISH, wat staat voor Wooninitiatief Samen Happy. WISH is een ouderinitiatief en is opgericht met als doel het opzetten en beheren van een woonvoorziening voor 7 jongeren met zorg en begeleiding.

Lees meer »