Uitje naar de Dierentuin

Gepubliceerd op 17 augustus 2019 om 22:40

17 augustus 2019 was een beetje een feestdag, want deze dag mochten alle bewoners met Nikki en Bart mee naar Dierenrijk in Mierlo!

Helaas kon Tess er niet bij zijn tot groot verdriet van de andere bewoners, maar die was er in gedachte zeker bij!

Hoewel er aan het begin van de dag nog wat spanning was bij de bewoners, verdween dit al snel bij de entree van de dierentuin toen Nikki de échte dierentuin Bingo introduceerde. Iedereen kreeg namelijk bij binnenkomst van de dierentuin een eigen bingokaart, met de opdracht om alle dieren op de kaart te vinden. Bij een BINGO was er namelijk een prijsje te winnen....

Deze BINGO bleek een groot succes en al snel werden de olifanten, flamingo's en kamelen van de bingolijstje gekruist en ontstond er een heuze strijd wie als eerste de Bingo vol zou hebben. Ron was lang de 'koploper' zoals hij het zelf noemde, maar de rest zat hem op z'n hielen!

We hebben deze dag mooie dieren gezien! Olifanten, kamelen, leeuwen, tijgers, beren, spinnen en zelfs slangen!
Tussen het dieren spotten door, hebben we ook nog lekker een broodje met frikandel of kroket gegeten!

De tour door de dierentuin eindigde bij de slangen en de spinnen en dat was voor iedereen het moment dat ze de bingo vol konden maken! Allemaal winnaars dus en dus ook allemaal een medaille!

Voordat we teruggingen naar de auto hebben we met zn alle in de dierenrijk-winkel nog een mooie knuffel voor Tess uitgezocht!

Eenmaal terug op Brandrood, even een uurtje chillen en toen nog met zn alle frietjes eten en met Tess geskyped!

Het was een leuke, gezellige dag én zeker weten dat iedereen die avond lekker heeft geslapen!.. het was stiekem wellicht toch ook een intensieve en vermoeiende dag! Moe maar voldaan zullen we maar zeggen! :)

 

 


«   »