Sinterklaas avond bij WISH

Gepubliceerd op 5 december 2018 om 21:31

5 december, de dag dat Sinterklaas zijn kadootjes brengt. Sint heeft ‘t natuurlijk ontzettend druk en we wonen nog niet zo erg lang in ons mooie huis. Misschien wist hij ons nog niet te vinden?? Daarom organiseerde we ons eigen sinterklaasfeestje. 

Dankzij de bakkers binnen WISH konden we de middag beginnen met een echte sinterklaas-schnitte van onze eigen bakkerij. Een heerlijker begin konden we niet bedenken. Marjan en Noud kwamen helpen. Dat was nodig want na een stukje gebak vertrokken we met 2 auto’s naar de golden cinema in Veldhoven. Wat een luxe bioscoop is dat. We waren het er allemaal over eens dat we daar nog wel eens terug zouden willen.

Op deze middag draaide een echte sinterklaasfilm. Een spannend verhaal, waarin Sint zelf ontvoerd werd. Gelukkig liep alles toch goed af. Sinterklaas werd gered en kon weer veilig aan het werk met het uitdelen van kadootjes. En….dat deed ie dan ook. Want eenmaal thuis bleek de goedheilig man namelijk toch ons nieuwe adres gevonden te hebben! In het halletje zagen we het meteen. Er was iemand binnen geweest. De pepernoten en schuimpjes lagen op de grond. En in de huiskamer stond een groot cadeau, een doos met wortels en twee gedichten. Een voor ons, en een voor de begeleiding. Ron las het gedicht voor. Omdat Sinterklaas de volgende dag weer naar Spanje ging had hij de wortels niet meer nodig. We kregen er een overheerlijk recept bij en maakte onze eigen wortelsoep. En in dat grote pak?? Daarin zat een sjoelbak die we dezelfde avond met zijn allen hebben geprobeerd. 

Het was een gezellige dag en we zijn met een tevreden gevoel ons bed ingedoken


«