Sinterklaas in de Kers

Gepubliceerd op 30 november 2018 om 21:30

Vanavond komt Sinterklaas in De Kers! De Kers is dé disco van Oerle. Ron, Denise, Mike, Sanne en Evi gaan hier naar toe. Rian en wat ouders gaan mee.

Tess blijft gezellig met Anita thuis en Roland heeft een feestje. Het is al gezellig druk als we aankomen. De pieten staan klaar om de consumptiebonnen uit te delen. Een van de Pieten begint tegen Mike te praten en Mike zegt: “hoi Ilona”. Lachen! Binnen gaan Ron en Denise meteen dansen. De anderen moeten nog even wennen. Omdat er altijd veel bekenden zijn, is iedereen wel met iemand aan het kletsen. Dan komt er een telefoontje van de Sint. Oh jee, hij zit in Disco De Appel. Helemaal verkeerd. De Pieten moeten hem de goede weg aanwijzen naar disco De Kers. “Nee, niet De Appel Sinterklaas, maar De Kers”. Als dat maar goed gaat. Gelukkig komt hij na een paar minuten, buiten adem, het podium opklimmen. Hij had zo hard mogelijk gelopen om toch op tijd te zijn. Iedereen zingt hem vrolijk toe en wil graag met hem op de foto. Sint vindt het prima en loopt rond om met iedereen even te praten. Soms is het toch wel spannend. Sinterklaas die zo dicht bij je staat. Maar Sint snapt dat heel goed en loopt rustig door. 

Na een uurtje vertrekt de Sint weer en zingen en zwaaien we hem uit. Ook wij gaan langzaamaan naar huis. Alhoewel Ron nog helemaal geen zin heeft. Het is net zo gezellig. Bij de garderobe krijgen we nog een speculaaspop. Dat is een lekker einde van de avond. Volgend jaar gaan we weer, dat is zeker. Daag Sinterklaas


«   »