JULI 2021

Gepubliceerd op 7 juli 2022 om 14:11

VAKANTIEWEEK

DAG één

De eerste dag van onze vakantieweek beginnen we met een brunch en daarna midgetgolf bij het Witven. dit afgesloten met een drankje.

In de middag even tijd om te ontspannen voordat we de bus nemen naar de MC Donalds. Goed gegeten en gedronken. Altijd lekker bij de MAC!!

Met volle buiken gaan wandelen in het park in Meerhoven. Klimmen over de rotsblokken en even gevoeld of het water goed op temperatuur is. 

Een fijne eerste dag.

 

DAG twee

We gaan naar de bakkerij van Robèrt, van het programma Heel Holland bakt. We zien hoe ze worstenbroodjes maken.

In de winkel mogen we iets lekkers uitkiezen om mee te nemen. Dat is wel heel moeilijk kiezen, er is zoveel keuze.

Voor we gaan komt Robèrt er net aan. Dat is mazzel. Kunnen we mooi samen met hem op de foto. 

Hierna gewandeld in de Oisterwijkse bossen , waar Ron en Roland nog afval hebben opgeruimd, en aan een picknicktafel ons gebakje opgegeten. 

In het bos op het terras van de Rode Lelie nog een drankje genomen.

Tess was vandaag bij Rian, waar ze voor poes Saartje zorgde en op tijd het eten voor het huis is gaan halen. 

Weer een heerlijke en gezellige dag.

 

DAG drie

Nadat Evi op bed voor haar verjaardag cadeautjes en een ontbijtje heeft gehad, vertrekken we naar Veldhoven ZOO. Wie wil en durft mag de papagaaien voeren. Hiervoor kun je speciaal voer kopen. De vogels vinden de zaden erg lekker. 

Na het voederen lopen we langzaam verder en bekijken we alle dieren. Het zijn er veel; apen, roofvogels, kamelen, zebra's enz.  Daar word je best wel moe van, maar gelukkig is er een mooi restaurant halverwege, waar we onze lunch kunnen opeten en even kunnen uitrusten.

Hierna de andere helft van het park en dan op naar het pannenkoekenrestaurant. Iedereen kiest de pannenkoek naar zijn of haar eigen keuze en wordt er flink gesmikkeld en gesmuld. De mannen hebben een pittige gekozen en krijgt Ron het toch wel erg warm van zijn eten, maar hij zet door en eet hem helemaal op.

Ook dag drie was een goed dagje. we hebben genoten.

 

DAG vier

Een rustig ochtendje en begin van de middag aan de slag om een overheerlijke high tea te maken. Iedereen heeft op zijn of haar manier meegewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Eindelijk was het zover en kon het smullen beginnen. De tafel is mooi gedekt met een heel chique servies en etagères met prachtige gerechtjes. Het is echt super lekker allemaal.

's Avonds bowlen. Dit blijft leuk om te doen. Er wordt goed gespeeld, zelfs een paar strikes en spares. Knap hoor. na een uurtje bowlen is ook deze vakantiedag alweer voorbij. Welterusten allemaal.

 

DAG vijf

vandaag gaan we op bezoek bij Anita en Piet, de ouders van Tess. Er staat een zwembad klaar en ondanks het wat koele weer gingen de mannen toch zwemmen. Stoer.

Sanne was helemaal op de fiets naar Duizel, waar Anita en Piet wonen, gekomen. Ron fiets terug ook mee.

verder heerlijk verwend met allemaal lekkere dingen te eten en te drinken. Goed verzorgd.

Terug op Brandrood, eerst even uitrusten en relaxen om daarna weer verwend te worden met een complete BBQ. Johan, de vader van Denise ,is de chef-kok bij deze. Goed werk Johan. Het is heerlijk allemaal.

 

DAG zes

Het weer is niet geweldig vandaag, maar dat mag de pret niet drukken. Een, beetje kortere, rit met de huifkar. Paard Manis trekt de kar goed door de modder en wij hobbelen op en neer vanwege al de kuilen in de weg. Goed vast houden hoor.

De lunch bij het Brabants Genot smaakt super goed. 

 

DAG zeven

Vandaag de laatste dag van de vakantieweek. iedereen die wil krijgt een ontbijtje op bed, met een broodje en een croissantje.  Dit is meer dan genieten. Wat een verwennerij.

Hierna gaan we appeltaart maken om de vakantieweek feestelijk mee af te sluiten. Er zijn genoeg handen om de appels te schillen en om het deeg te kneden. Binnen de korstte keren ruikt het dan ook heerlijk in Huize WISH.

's Avonds wordt de vlag weer binnen gehaald. Helaas is de vakantieweek voorbij. We kunnen terug kijken naar een geslaagde week met gevarieerde activiteiten, rust en plezier. Volgend jaar weer?

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.