FEBRUARI 2021

Gepubliceerd op 27 februari 2021 om 14:30

Deze maand is de billenknuffel geïntroduceerd. Een van de ouders heeft dit bedacht. Ze heeft er zelfs een versje bij gemaakt:

de billenknuffel mag

dat mag iedereen

met papa en mama

met broertje en zus

dat is gezellig dus.

Echt leuk om te doen.

 

Een aantal bewoners en ouders hebben een app van de hersenstichting gedownload, genaamd het Ommetje. Door elke dag te gaan wandelen kan je op de app zien hoeveel je gelopen hebt en hoever de anderen zijn. Dit stimuleert flink wat mensen om wat vaker en wat langer te wandelen.

Begin februari valt de eerste sneeuw. Dat is lang geleden. Hij blijft ook goed liggen. Op Brandrood gaan ze meteen aan de slag om het pad sneeuwvrij te maken. Goed bezig!

Genieten van de sneeuw, Sneeuwballen gevecht, al is de sneeuw er niet helemaal geschikt voor, engeltjes op de grond maken, sleeën en dergelijke. Voor het te koud wordt gauw naar binnen aan de soep. Heerlijk warm. 

Deze maand kregen we een opdracht om stickers te plakken op chocolade paashaasjes. Dit was een bedankje voor een patiëntenvereniging. Sommige van ons vinden dat leuk om te doen. En als bedankje kregen wij ook een paashaas cadeau. Zo help je elkaar. Mooi toch.

 

Carnaval werd door iedereen heel verschillend gevierd. Sommige niet, anderen thuis bij de ouders en sommige binnen de Severinus. Daarna wel een harinkje happen. Dat is voor sommige traditie, maar vooral heel erg lekker.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.