DECEMBER 2020

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 13:38

December is altijd een maand vol met feesten. natuurlijk eerst het Sinterklaasfeest. Aan de hand van een speurtocht moesten we alle cadeautjes zoeken. sint had overal pakketjes achtergelaten en via opdrachten konden we deze vinden. ze lagen bij Huub ( hij woon in de straat) bij de bakker, in de schuur. Overal lagen aanwijzingen en opdrachten om de volgende plek te kunnen vinden. Het was erg leuk om te doen.

Thuis gekomen natuurlijk warme chocomelk en het allerleukste, de cadeautjes uitpakken. Weer verwend dit jaar. 

Als afsluiting kleine pizza's gebakken op de nieuwe pizarette. Ze zijn heerlijk. dat willen we wel vaker eten.

 

Als Sint weer naar Spanje is gaan we over naar Kerst. De kerstboom wordt gezet en vol gehangen met lichtjes, ballen en eigen maaksels. dat ziet er elk jaar weer gezellig uit. Voor de buurt maken we Kerstkaarten. Ook altijd leuk om te doen en de meeste buurtbewoners waarderen dit gebaar.

In Veld hoven is er ook een Kerst lichtjesroute. Sommige zijn de ronde met de auto gaan bekijken en anderen weer met de fiets. Altijd mooi al die  verlichtte ornamenten.

Het plein zelf geeft ondertussen ook Licht. Mooi versierd door de buurtcommissie. 

 

Kerst hebben we gevierd  met een gezellig ontbijt aan het kleurplaattafelkleed en later op de dag met een heuse high tea. Heel lekker en heel gezellig.

 

Iedereen gaat met oudjaar naar zijn of haar ouders, dus van te voren een discoavond gehouden in plaats van een oudejaarsfeest. Plaatjes aanvragen, dansen, chips en cola. Super Gezellig.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.