Een jaartje verder...

Gepubliceerd op 1 september 2018 om 21:18

Sinds het laatste schrijven hier op de website, zijn we al bijna een jaar verder. Na heel veel vergaderingen, kennismakingsbijeenkomsten en sollicitatie gesprekken, zijn we nu zo ver dat we een enthousiast team hebben kunnen vormen die de bewoners gaan begeleiden, is de bouw af én hebben we de sleutels en tags van ons nieuwe huis en appartementen gekregen.

Eind september hebben we met z’n allen, bewoners, ouders, begeleiding en Eric samen geproost op het begin van een nieuwe periode in ons leven. Natuurlijk was er ook een heerlijk buffet waar we van gesmuld hebben. Het was een gezellig samenzijn, waar we op een ongedwongen manier met elkaar konden kennismaken. 

Ondertussen moet er natuurlijk ook in het huis geklust worden. Twee ouders hebben in het huis de hele vloer afgeplakt, zodat we gewoon kunnen knoeien. Elke kamer is weer anders. De een is pastel met mooie grote cirkels op de muur, de ander heeft een grote vogel en weer iemand anders heeft behang met muur motief. Er wordt volop geverfd en getimmerd, zodat iedereen straks een eigen plekje naar wens heeft. Ook de gezamenlijke ruimtes komen aan de beurt. Een mooi behang van bloemen in de huiskamer en als de keuken geleverd wordt, staat het even helemaal vol. Gestaag wordt het steeds meer een echt huis. Het wordt mooi, dat is zeker. Tot zover de ontwikkelingen binnen WISH.